Blue Flower

I ove godine  se održava sajam privrede u Zrenjaninu, u periodu od 20. do 22. septembra u hali sportova “Medison”, pod nazivom ZRBIZNET “Pokreni se!”.  
Organizatori sajma su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije - poslodavaci Zrenjanina, Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin.
Grad Zrenjanin i region Srednjobanatskog okruga imaju izuzetno bogatu i dugu tradiciju u organizovanju privredno - turističkih manifestacija, te veoma uspešnu kulturnu i institucionalnu saradnju kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Cilj nam je da kroz sajam ZRBIZNET privučemo izlagače iz Srbije  i inostranstva i da obezbedimo da  svi učesnici i posetioci  u svojoj oblasti interesovanja pronađu mogućnost za uspešnije i kvalitetnije funkcionisanje, obavljanje poslovne delatnosti, proširenje kapaciteta, a sve  to u cilju podizanja ukupnog kvaliteta života i rada.
U okviru  ZRBIZNET-a kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju i da se edukuju iz raznih oblasti.

Kompletne informacije o  ovoj manifestaciji  možete  pratiti na     https://zrbiznet.rs/