Blue Flower

Za pravna lica i preduzetnike, za registrovana poljoprivredna gazdinstva i za lokalne samouprave. nove kreditne linije su znatno povoljnije u odnosu na prethodni period. Procedura je pojednostavljena, a sredstva obezbeđenja značajno smanjena.  

Razvojni fond  je u toku 2017. godine kroz konkurse opredeljeno 2,5 milijarde dinara, Kada je reč o grejs periodu to trenutno najduži rokovi koji se mogu naći u ponudi kreditnih linija. Za investicione projekte opredeljen je period mirovanja otplate do 24 meseca, a za obrtna sredstva do 6 meseci.

Konkursi su otvoreni do iskorišćenja sredstava planiranih za njegovu realizaciju ili do donošenja odluke nadležnog organa o zatvaranju konkursa.

 

XLII Konkurs za dugoročne kredite za investiciona ulaganja

XLIII Konkurs za dugoročne kredite za trajna obrtna sredstva

XLIV Konkurs za kratkoročne kredite za obrtna sredstva

XLV Konkurs za dugoročne kredite za poljoprivredu

XLVI Konkurs za dugoročne kredite za kupovinu poljoprivrednog zemljišta

XLVII Konkurs za kratkoročne kredite za obrtna sredstva u poljoprivredi

XLVIII Konkurs za dodelu kratkoročnih kredita na ime predfinansiranja aktivnosti u realizaciji projekata sufinansiranih od strane evropske unije i bilateralnih donatora

XLIX Konkurs za dugoročne kredite za investiciono opremanje radnih, poslovnih i agroindustrijskih zona kroz sufinansiranje sa lokalnim samoupravama

Detalji i dokumentacija su na stranici fonda: http://www.rfapv.rs/

Sve dodatne informacije mogu se dobiti lično na adresi Bulevar cara Lazara 7a, Novi Sad, u Sektoru za kredite; elektronskim putem: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  ili telefonskim putem na brojeve: 021/454-334; 021/450-698; 021/450-702; 021/6351-022; 021/6351-014.