Blue Flower

Zakonom o upravljanju otpadom član 75 (Sl.glasnik RS, br.36/2009. i 88/2010) regulisana je obaveza vođena dnevne evidencije o otpadu i godišnje izveštavanje. Naime, proizvođač i vlasnik otpada, dužan je da vodi i čuva dnevnu evidenciju o otpadu i dostavlja redovni godišnji izveštaj Agenciji u skladu sa Pravilvikom o obrascu dnevne evidencije i godišnjeg izveštaja o otpadu (Sl.glasnik RS br.95/2010). 

Rok za godišnje izveštavanje je 31.mart, za prethodnu godinu. Pošto popunjavanje aplikacija za izveštavanje o otpadu velikom broju privrednih subjekata predstavlja problem, Udruženje za hemijsku, gumarsku industriju i industriju nemetala PKS u saradnji sa Centrom za zaštitu životne sredine i cirkularne ekonomije PKS i Agencijom za zaštitu životne sredine, organizuje jednodnevni besplatni seminar – obuku o popunjavanju aplikacija za godišnje izveštavanje o otpadu.

Seminar – obuka će se održati u petak 24.marta 2017.godine, u Privrednoj komori Srbije, Resavska 13-15, u sali 1 u prizemlju, od 9,00-12,00 časova.  Registracija učesnika i kafa dobrodošlice počinje u 8,30 časova. Obuku će vršiti eksperti Agencije za zaštitu životne sredine, a skup će otvoriti direktor Agencije g-din Filip Radović.

Molimo Vas da svoje učešće na skupu potvrdite elektronskim putem, na mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , ili telefonom 011 3300947 pošto je broj mesta ograničen.

Pozivno pismo