Blue Flower

2018-08-13

Privredna manifestacija zrbiznet - pokreni se !  - koju ove godine organizuju Grad Zrenjanin, PKS-RPK srednjobanatskog upravnog okruga, Unija poslodavaca i Opšte udruženje preduzetnika  Zrenjanin, a  koji se održava u Zrenjaninu  20 – 22. septembra  u sportskoj hali „Medison“  osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike  sa teritorije Srbije ali i drugih zemalja iz regiona, da pospeši komunikacije između privrednih subjekata,odnosno da stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu, kompanije ce imati mogucnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama podrške i  da se edukuju iz raznih oblasti.

S obzirom da je sajam međunarodnog karaktera „Zrbiznet“ je prilika za sve izlagače sa domaćeg  tržišta da novim idejama i investicijama , a u  saradnji sa privrednicima iz regiona  unaprede svoje poslovanje, otvore nova radna mesta, razmene znanja i steknu iskustva za dinamičniji ekonomski razvoj regiona.

Ovaj nacin umrežavanja preduzetnika obezbeđuje dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak nacin, pored toga, odlicna je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju.

U okviru manifestacije, planiramo organizaciju prezentacija najvecih kompanija, predstavljanje raznih

fondova, banaka, institucija, kao i mogucnosti za  pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata.

Za sve privredne komore obezbeđene su posebne pogodnosti od besplatnog korišćenja štanda ( na bazi reciprociteta), do koršćenja ugostiteljskih usluga po benificiranim cenama….

Sa verom da ćemo spojiti što više privrednika ali i sa  entuzijazmom i optimizmom da ćemo ove godine još više unaprediti i iskoristiti potencijale Srednjobanatskog regiona spremni smo da vas dočekamo i ugostimo kako biste nam pomogli u našoj misiji da zajedno stvorimo boji investicioni ambijent u čitavoj regiji.

Ovde možete preuzeti     Poziv ,  i  Prijavu