Blue Flower

 

Srpsko - Češki Poslovni forum 04.-08. novembar 2013. godine, Prag, Češka Republika

Privredna komora Srbije i Češka privredna komora u okviru projekta „Upravljanje projektima i društveno odgovorno poslovanje MSPD“, finansiranog od strane Razvojne saradnje Češke Republike, program „Podrška trgovini“ organizovale su posetu privredne delegacije Srbije Češkoj privrednoj komori, u Pragu, u periodu od 04. do 08. novembra 2013. godine.

U plenarnom delu susreta održan je seminar koji imao za cilj upoznavanje učesnika sa privrednim ambijentima Češke odnosno Srbije, nakon čega su održani „B2B“ susreti u cilju uspostavljanja kontakata i unapređenja poslovne saradnje sa češkim privrednicima.

Kontakt osobe u Privrednoj komori Srbije su: Vera Veljanovski, projekt menadžer, tel: 011/3304-523 i Olivera Kominac, samostalni stručni saradnik, tel: 011/33900-959. Izveštaj u PDF obliku preuzmite ovde.

 


 

Seminar o upravljanju projektima u okviru projekta PKS i RPKZR "Aid for Trade": Organizatori seminara u Zrenjaninu bili su Privredna komora Srbije, RPK Zrenjanin i Češka privredna komora. OPŠIRNIJE...

 


 

U okviru projekta "Aid for Trade" koju sprovode PKS i RPKZR organizovana je studijska poseta praguOPŠIRNIJE...